dimecres, 4 de juny del 2014

BERGEN


Deixem el vaixell a primera hora del matí, avui tenim deu hores per conèixer aquesta ciutat, teníem pensat visitar una esglèsia vikinga que es trobava a 7km però no va ser possible per la comunicació ,  ens quedem a Bergen, ja tenim força per veure , en primer lloc ens donem compte de l'estil de vida una mica diferent dels altres llocs visitats, aquí tot és més turístic


 
Passejant pels carrers anem a buscar el funicular que ens ha de pujar al monte Floyen, és el mirador de la ciutat i la cua per pujar és molt llarga, de totes maneres val la pena esperar-se doncs les vistes com es pot veure, són fantàstiques i com diuen a Bergen plou 350 dies a l'any i avui fa un dia força bo, val la pena aprofitar-lo







Passejant per la ciutat, parant per alguns del seus mercats al carrer i la pujada amb el funicular passem quasi tot el matí, ara donem una volta pel mercat del peix, és una de las visites obligades en aquesta ciutat totes las parades et donen degustació de salmó , balena , bacallà i altres especialitats de peix d'aquest país, al provar tantes coses ens quedem a dinar algún dels plats típics, en el nostre hi posem rap, salmó fresc , balena i gambes


Salmó fresc a Noruega és el més típic, cal dir que no te res a veure amb el salmó de casa nostre , a part probar la balena una experiència culinària que no tots els dies es proba, no sembla peix és mes assemblat a un bistec de vedella






Només ens queda visitar la postal típica de Bergen, és el barri de Bryggen, les Cases de colors típiques amb els seus carrers estrets tot de fusta que donen un ambient antic a tot aquest barri i patrimoni de la humanitat, l'any 1702 va ser destruït per un incendi i es va haver de reconstruir totes les edificacions









A última hora de la tarda reprenem la nostra travessia cap un nou port





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada